Nieuws
line decor

19-09-2010 - Endelijk weer eens een kleine update. De door Karel (waarvoor dank) gemaakte foto's van Alkmaar en de foto's van Schiedam zijn online gezet. De agenda voor dit seizoen in nog niet helemaal gereed. Maar zoals altijd zijn we op bijna ieder Felikat, Mundikat en Tica show aanwezig.Bij de foto's van de laatste show in Duitsland blijken er een aantal te missen. Deze zullen we proberen zo snel mogelijk alsnog online te zetten.

line decor

02-03-2010 - Zojuist zijn de foto's van Utrecht, Hilversum en Hellevoetsluis online gezet. Veel plezier met bladeren.
Bij de foto's van de laatste show in Duitsland blijken er een aantal te missen. Deze zullen we proberen zo snel mogelijk alsnog online te zetten.

line decor

13-06-2008 - Sinds vandaag is Poezels.nl onderdeel van een echt bedrijf. PhotographITy. Houd zich bezig met fotografie, graphics, printing, kleurbeheer en webdesign. Er zullen de komende periode wel wat zaken veranderen, maar de gebruikelijke showfoto's zullen gewoon blijven komen....

line decor

04-03-2008 - Veel nieuws vandaag. Door een grote netwerk storing heeft Poezels.nl een groot deel van de dag plat gelegen. Gelukkig zijn we inmiddels weer in de lucht. Daarnaast is inmiddels de nieuwe D3 aangekomen en worden er dus voortaan 12mb foto's gemaakt. Ook zijn alle foto's van de show in Arnhem heden avond op de bus gegaan dus die zullen zaterdag wel aankomen. Als ze volgende week nog niet binnen zijn, stuur dan even een mailtje.

line decor

19-09-2007 - Zoals een paar honderd van jullie inmiddels al hebben gezien, de foto's van Schiedam staan online. Ook is de agenda weer bijgewerkt en eindelijk is de bijgewerkt thuissessie pagina beschikbaar. Mocht je hierover nog vragen hebben, stuur even een mail.

line decor

20-08-2007 - Vandaag weer eens een berg foto's online gezet. Dit maal van de show in Koblenz. Tevens is een een nieuwe pagina met Te Koop. Zie je wat leuks, stuur maar een mail dan komen we er vast uit. Ook de Eigen katten pagina zal binnenkort worden aangepast om duidelijker te maken hoe e.e.a. rondom een huisbezoek in zijn werk gaat.

line decor

30-10-2006 - Zojuist zijn de foto's van de Wereldshow online gezet. Iets meer dan 400 dit keer. Het was weer een gezellige show maar omdat overal wel iets gebeurde is het niet meer dan een impressie geworden.

Ander nieuws: Binnenkort zijn er Poezelbonnen beschikbaar. Kadobonnen om weg te geven of om zelf te gebruiken. In diverse bedragen via de site of op shows te koop. Voor meer informatie, stuur even een mailtje. De informatie pagina ben ik nu aan bezig.

line decor

18-09-2006 - De foto's van Schiedam 2006 staan inmiddels online. De foto's van de kittendag 2006 komen later. Dit in verband met publicatie. Alle prive foto's zijn inmiddels verstuurd. Heeft u deze nog niet ontvangen, laat het dan even weten.

line decor

31-08-2006 - Het nieuwe seizoen is inmiddels weer op gang gekomen. Op de kittendag heb ik geen foto's gemaakt van de show zelf.
Voor diegene die op foto's wachten: Alle cd's zijn vanavond op de bus gegaan. Deze moeten dus vrijdag of zaterdag aankomen.

line decor

27-05-2006 - Eindelijk heb ik de tijd gevonden om mijn portfolio aan te passen. Het was lastig om een keuze te maken uit alle foto's, maar ik geloof dat het toch een aantal leukse series zijn geworden. Tevens heb ik de link pagina aangepast en er weer wat links bijgezet.

line decor

15-05-2006 - De laatste show van het seizoen zit er op. Nu lekker genieten van de zomerstop. Het volgende jaar ben ik er natuurlijk weer bij voor de foto's. In de tussentijd ga ik mijn portfolio met nieuwe foto's uitbreiden en nog diverse foto sessies bij mensen thuis doen.

Ik hoop in ieder geval jullie allemaal het volgende seizoen weer te kunnen ontmoeten.

line decor

24-04-2006 - Het heeft even moeten duren, maar de link pagina is eindelijk echt in gebruik. Er zijn weer diverse shows bijgekomen en de agenda is aangepast. Inmiddels zijn we de 5000 unieke bezoekers voorbij, dus op naar de 10000 bezoekers.

line decor

23-03-2006 - Ik ben eindelijk beginnen aan de link pagina. Maar het zit niet helemaal mee. Op het moment is de pagina niet te benaderen maar ik verwacht e.e.a. wel snel op te kunnen lossen.

line decor

12-02-2006 - Diverse kleine updates dit keer. De agenda is aangepast, de foto's van Gorredijk zijn geplaatst en inmiddels is een eerste versie van het aanvraag formulier geplaatst.

line decor

04-12-2005 - Na een aantal klachten van Firefox gebruikers, zijn de foto pagina's aangepast. De foto's worden niet meer in een nieuw window geopend, maar gewoon in het zelfde window. Door met de muis over de thumbs te gaan, kunt u nu door de foto's bladeren.

line decor

26-11-2005 - De eerste grote update is een feit. Alle pagina's zijn overgezet naar frames. Het gastenboek werkt en u kunt zich nu inschrijven voor de mailing lijst.

line decor

20-11-2005 - Welkom op de nieuwe Poezels website, de opvolger van WPDM.NL.

Daar deze site pas sinds vrijdag bestaat heb ik nog niet de tijd gehad om een fraai ontwerp de bouwen. Zodra ik meer tijd heb zal ik dat zeker doen. Het is nu in ieder geval mogelijk een bijna eindeloze hoeveelheid foto's plaatsen.

Voor nu in ieder geval veel plezier met de foto's.

Michiel Lebbink

 

   Locations of visitors to this page